“Drinska avantura” je projekat koji promoviše gornji tok rijeke Drine s ciljem stvaranja turističke ponude, povezivanjem turističkih centara sa samim gradom. Promocijom Foče kao otvorene sredine, uz akcenat na povezivanju svih etničkih skupina, različitih kultura i tradicija, Foču želimo predstaviti u najboljem svjetlu.
Drinska avantura je manifestacija koja promoviše rafting, Drinu, ekologiju i mobilnost mladih. Edukativnog je i zabavnog karaktera. Cilj manifestacije je povezati mlade iz različitih sredina, i kroz promociju turizma i kvalitetne zabave predstaviti Foču kao otvorenu sredinu.
Program

Pretražite sajt


Nakon okruglog stola, za učesnike će biti organizovan rafting Tarom i Drinom.
Biće to još jedna prilika da se mladi iz različitih gradova i etničkih skupina, bolje upoznaju, te da naprave bolju konekciju za neku buduću saradnju.
RAFTING TAROM I DRINOM ODRŽAVA SE 25. JUNA 2021. GODINE
Za učesnike okruglog stola "Drina nas spaja" obezbjeđeni su troškovi organizacije raftinga.
Svi koji nisu učesnici okruglog stola, mogu nam se pridružiti na raftingu Tarom i Drinom, uz uplatu kotizacije u iznosu od 60 KM.
Kotizacija uključuje prevoz terenskim vozilom od kampa do početne tačke raftinga, neoprensko odijelo, čizmice, sigurnosni prsluk, kacigu, veslo i uslugu skipera.

Rafting Tarom i Drinom održava se 25. juna 2021. godine

OPEN