“Drinska avantura” je projekat koji promoviše gornji tok rijeke Drine s ciljem stvaranja turističke ponude, povezivanjem turističkih centara sa samim gradom. Promocijom Foče kao otvorene sredine, uz akcenat na povezivanju svih etničkih skupina, različitih kultura i tradicija, Foču želimo predstaviti u najboljem svjetlu.
Drinska avantura je manifestacija koja promoviše rafting, Drinu, ekologiju i mobilnost mladih. Edukativnog je i zabavnog karaktera. Cilj manifestacije je povezati mlade iz različitih sredina, i kroz promociju turizma i kvalitetne zabave predstaviti Foču kao otvorenu sredinu.
Program

Pretražite sajt


Druga aktivnost je organizacija biciklističke trke „Fun bike ride”. Svi ljubitelji biciklizma startovaće sa Trga Kralja Petra u Foči i voziće preko Pješčanih piramida u Miljevinu odakle se magistralom prema Foči održava takmičarski dio vožnje, do „Južnog mosta slobode” u dužini od 13 km. 

Organizator je obezbijedio nagrade za prva tri mjesta.

I mjesto: 200 KM
II mjesto: 100 KM
III mjesto: 50 KM

Datum: subota, 25. juli, start 8 časova sa Trga Kralja Petra 

Za više informacija kontaktirajte nas na broj telefona 066/892-322 ili putem elektronske pošte This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

OPEN