“Drinska avantura” je projekat koji promoviše gornji tok rijeke Drine s ciljem stvaranja turističke ponude, povezivanjem turističkih centara sa samim gradom. Promocijom Foče kao otvorene sredine, uz akcenat na povezivanju svih etničkih skupina, različitih kultura i tradicija, Foču želimo predstaviti u najboljem svjetlu.
Drinska avantura je manifestacija koja promoviše rafting, Drinu, ekologiju i mobilnost mladih. Edukativnog je i zabavnog karaktera. Cilj manifestacije je povezati mlade iz različitih sredina, i kroz promociju turizma i kvalitetne zabave predstaviti Foču kao otvorenu sredinu.
Vijesti

Pretražite sajt

Da rezervišeš svoje mjesto na rafting spustu u okviru "Drinske avanture" potrebno je da uradiš sljedeće:
  1. Ime i prezime
  2. Grad iz kog dolaziš
  3. Broj ličnog dokumenta (lična karta ili pasoš)
  4. Kontakt telefon ili mejl
  5. Na broj žiro računa 555-010-00562-075-36, uplati kotizaciju od 35 KM sa naznakom za "Drinska avantura" ako nemaš svoje plovilo. Kotizacija uključuje prevoz od Foče do Outdoor resorta Tara Sport, odakle krećemo na 18 km dugu avanturu do Akva parka Ušće u centru Foče, minimum opreme za rafting (čamac, sigurnosni prsluk, veslo), uslugu skipera.

Ukoliko dolazite vašim plovilom i imate sopstveni prevoz, potrebno je da se registrujete kao učesnik manifestacije neposredno prije starta regate u rafting centru Bastasi.
OPEN