“Drinska avantura” je projekat koji promoviše gornji tok rijeke Drine s ciljem stvaranja turističke ponude, povezivanjem turističkih centara sa samim gradom. Promocijom Foče kao otvorene sredine, uz akcenat na povezivanju svih etničkih skupina, različitih kultura i tradicija, Foču želimo predstaviti u najboljem svjetlu.
Drinska avantura je manifestacija koja promoviše rafting, Drinu, ekologiju i mobilnost mladih. Edukativnog je i zabavnog karaktera. Cilj manifestacije je povezati mlade iz različitih sredina, i kroz promociju turizma i kvalitetne zabave predstaviti Foču kao otvorenu sredinu.
Vijesti

Pretražite sajt

Da rezervišeš svoje mjesto na rafting spustu u okviru "Drinske avanture" potrebno je da uradiš sljedeće:
  1. Ime i prezime
  2. Grad iz kog dolaziš
  3. Broj ličnog dokumenta (lična karta ili pasoš)
  4. Kontakt telefon ili mejl
  5. Na broj žiro računa 555-010-00562-075-36, uplati kotizaciju od 30 KM sa naznakom za "Drinska avantura" ako nemaš svoje plovilo. Kotizacija uključuje prevoz od Foče do Rafting centra "Bastasi", čamac, minimum opreme i uslugu skipera.

Ukoliko dolazite vašim plovilom i imate sopstveni prevoz, potrebno je da se registrujete kao učesnik manifestacije neposredno prije starta regate u rafting centru Bastasi.
OPEN